Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Starta eller stoppa snurran
  • Schysst sjömat!

  • Signalsjögurka

  • Självplock

  • Trollkrabba

Scary Seafood - havets okända skafferi

Cookalong med alger 28 maj på Instagram

Vi har tyvärr tvingats ställa in vårens planerade aktiviteter men nu händer det kul grejer! Scary Seafood är medarrangör när stjärnkocken Louise Johansson lagar mat med alger på Instagram. Med i köket finns även Linnea Sjögren från algföretaget Catxalot. Välkommen att vara med när Louise lagar en fisksoppa med blåstång och rörhinna. Klicka på länken här så får du mer information.

Se filmen om Scary Seafood

Kontakt

Maria Bodin, projektledare
Institutionen för marina vetenskaper på Tjärnö, Göteborgs Universitet.
Tel 076–618 66 38
maria.bodin@gu.se

Förvandlar sillspad till hållbart protein

Ingrid Undeland på Chalmers berättar om sin forskning i Forskning och Framsteg.

Följ oss på Instagram

Logga Scary Seafood

Sidansvarig: Susanne Liljenström|Sidan uppdaterades: 2020-05-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?