Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Starta eller stoppa snurran
  • Schysst sjömat!

  • Signalsjögurka

  • Självplock

  • Trollkrabba

Scary Seafood - havets okända skafferi

Paddla kajak, skörda och tillaga ny mat från havet

Den 4 september är det äntligen dags! Tillsammans med Skärgårdsidyllen Kayak & Outdoor ska vi titta närmare på alger och djur som finns i strandkanten. Hur plockar man dem på ett schysst sätt? Hur tillagar man dem? Vilka är godast? Och vad får man göra?

Mer information och anmälan

Se filmen om Scary Seafood

Kontakt

Maria Bodin, projektledare
Institutionen för marina vetenskaper på Tjärnö, Göteborgs Universitet.
Tel 076–618 66 38
maria.bodin@gu.se

Förvandlar sillspad till hållbart protein

Ingrid Undeland på Chalmers berättar om sin forskning i Forskning och Framsteg.

Följ oss på Instagram

Logga Scary Seafood

Sidansvarig: Susanne Liljenström|Sidan uppdaterades: 2020-06-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?