Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Podcast: Framtidens mat från havet

Nyhet: 2018-01-09

I andra avsnittet av Hav och samhälle Podcast sattes fokus på mat från havet. Till nyårsmiddagen är det många som vill festa till det med hummer, ostron och andra skaldjur. Kan vi göra det med gott samvete? Och kommer kanske framtidens skaldjur från en odling?

Hav och samhälle Podcast #2 spelades in strax innan jul på Restaurang vRÅ i Göteborg som jobbar med att hitta hållbara lokala råvaror från havet. Lyssna här

Albin Dahlin samtalar med köksmästaren Sofia Olsson och Snuttan Sundell och Susanne Lindegarth från SWEMARC vid Göteborgs universitet. Dessutom hör vi forskaren Susanne Eriksson berätta om ett projekt för att utveckla hummerodling i Sverige.

Läs mer om SWEMARC här
 

 

AV:

Sidansvarig: Malin Karlsson|Sidan uppdaterades: 2018-01-19
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?