Marina utmaningar och blå lösningar i nytt poddavsnitt

Nyhet: 2018-11-09

Haven står inför enorma utmaningar. Vad behöver göras för att nå det globala målet om hållbara hav, och vilka möjliga lösningar finns det? I ett nytt avsnitt av Hav och samhälle Podcast berörs de stora framtidsfrågorna.

I veckan samlades mer än 200 deltagare till Chalmers seminarium "Marine Challenges – Blue Solutions". I det senaste avsnittet av Hav och samhälle Podcast hör vi några av de medverkande ge sin syn på utmaningar och lösningar för världens hav.

Forskare från Chalmers och Göteborgs universitet

Medverkande i podcasten: Ida-Maja Hassellöv (Chalmers), Göran Nylund (Göteborgs universitet), Ingrid Undeland (Chalmers), Elisabeth Jönsson Bergman (Göteborgs universitet) och Axel Wenblad (styrelseordförande WWF Sverige). Programledare: Albin Dahlin

Sidansvarig: Albin Dahlin|Sidan uppdaterades: 2018-07-04