Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Dag för hållbar gastronomi med sjömat i fokus

Nyhet: 2020-06-18

Idag är det FN:s internationella dag för hållbar gastronomi, vilket SWEMARC firar med Kristina Snuttan Sundells video om hållbar matproduktion i havet.

Inslaget är en del i serien Forskare förklarar, där forskare från Göteborgs universitet förklarar aktuella samhällshändelser.
Inslaget ser du här.

Vill du veta mer om forskningen kring sjömat? Här hittar du aktuell forskning.

 

AV:

Artikeln publicerades först på: swemarc.gu.se

Sidansvarig: Karl-Johan Nylén|Sidan uppdaterades: 2019-12-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?