Sea & Society Day 2019

Tid: 2019-12-17 kl 13:00
Plats: Universitetsbyggnaden Vasaparken, Universitetsplatsen 1 - Torgny Segerstedtsalen, Vasaparken 1

Evenemangstyp: Temadag

The UN Decade of Ocean Science - what is it & how can we work with it? Welcome to a day of information, inspiration, activation, networking and fun.

Sea and Society Talk: Gender, sustainability and fisheries, lessons from Ghana and the Philippines

Tid: 2020-01-07 kl 11:50
Plats: Botanhuset, Carl Skottbergs gata 22 B - Bioteket

Evenemangstyp: Föreläsning

Elin Torell presents how gender norms, resource use patterns, and power relationships influence the effectiveness of fisheries management in Ghana and the Philippines.

Föreläsare: Elin Torell, Director of International Coastal Programs, Evaluation, Livelihoods and Gender, University of Rhode Island.

Evolution in Sweden 2020

Tid: 2020-01-15
Plats: Tjärnö marina laboratorium, 452 96 Strömstad

Evenemangstyp: Konferens

Nationell vattenbrukskonferens

Tid: 2020-03-10
Plats: Hotel Seaside, Åhus

Evenemangstyp: Konferens

Nu är det dags igen för den Nationella Vattenbrukskonferensen som denna gång är i Åhus, 10-11 mars 2020!

Sida 1 av 1

Sidansvarig: Karl-Johan Nylén|Sidan uppdaterades: 2019-09-16