Agenda 2030 from a Global South perspective

Tid: 2019-02-25 kl 13:00
Plats: Universitetsbyggnaden Vasaparken, Universitetsplatsen 1 - The Torgny Segerstedt Room

Evenemangstyp: Workshop

Välkommen till en workshop om "Agenda 2030 from a Global South perspective"

Föreläsare: Mattias Goksör, Pro-Vice-Chancellor; Helene Ahlborg, School of Global studies; Laila Johannesson, International Centre; Mohammed Belhaj, Grants Office

Sea and Society Talk: Blue mussels to treat autoimmune diseases

Tid: 2019-03-07 kl 11:50
Plats: Botanhuset, Carl Skottbergs gata 22 B - Bioteket, ground floor

Evenemangstyp: Seminarium

Can blue mussels help us treat autoimmune diseases? At this Sea and Society talk, Dr. Helen Lindqvist from the Department of Internal Medicine and Clinical Nutrition at Sahlgrenska Academy will present results from the research project MIRA - Mussels, inflammation and Rheumatoid Arthritis.

Föreläsare: Dr. Helen Lindqvist from the Department of Internal Medicine and Clinical Nutrition at Sahlgrenska Academy

ICES Annual Science Conference (ASC) 2019

Tid: 2019-09-09 kl 09:00

Evenemangstyp: Konferens

¿¿We are excited to invite you to the Annual Science Conference (ASC) 2019, which takes place at the Swedish Exhibition & Congress Centre and Gothia Towers in Gothenburg, Sweden.

Sea and Society Talk: European Seascapes in Transition

Tid: 2019-11-08 kl 11:50
Plats: Handelshögskolan, Vasagatan 1 - SEB-salen

Evenemangstyp: Seminarium

Hur ska aktörer samverka på ett bra sätt för att arbeta mot hållbarhetsmålen i styrning och förvaltning av kustområden? På nästa Sea and Society Talk presenterar socialantropologerna Annelie Sjölander-Lindqvist och Simon Larsson sin studie av ett projekt som syftar till att skapa samarbeten mellan olika aktörer som arbetar med förvaltning och styrningen av den svenska västkusten.

Föreläsare: Simon Larsson and Annelie Sjölander-Lindqvist, University of Gothenburg

Sida 1 av 1

Sidansvarig: Albin Dahlin|Sidan uppdaterades: 2016-06-17