Breakfast Seminar: How do young people cope with climate change? Implications for communication efforts

Föreläsning

Studies show that many young people are very worried about climate change and other sustainability problems. Youth are, however, not passive victims of worry, but actively cope in different ways.

In this presentation diverse ways of coping and these coping strategies association with climate change engagement, wellbeing, and communication patterns with parents, friends and teachers will be in focus. Implications for communication about climate change and other sustainability challenges will be discussed.

Register for free breakfast sandwich.

Föreläsare: Maria Ojala, Associate professor in Psychology, Örebro University

Datum: 2020-02-21

Tid: 08:30 - 10:00

Kategorier: Pedagogik och didaktik, Utbildning, Sustainable development, Forskning, Miljö

Arrangör: Centre for Sea and Society

Plats: Botanhuset, Carl Skottbergs gata 22 B
Bioteket

Sista anmälningsdag: 2020-02-19 kl. 18:00.

Avgift: No fee

Kontaktperson: Malin Rosengren

Antal platser: 70 (Varav 32 är bokade)

Registreringstiden för detta evenemang har gått ut