Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

World Congress of Environmental and Resource Economists

Konferens

WCERE 2018 är den sjätte världskonferensen i miljö- och naturresursekonomi och arrangeras 25-29 juni 2018 av Institutionen för nationalekonomi med statistik på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet.

Information från Handelshögskolan:
WCERE 2018 är den sjätte världskonferensen i miljö- och naturresursekonomi och arrangeras 25-29 juni 2018 av Institutionen för nationalekonomi med statistik på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet.

Konferensen är ett unikt tillfälle för världens miljö- och naturresursekonomer att samlas för att presentera och diskutera sin forskning, som berör allt inom miljö och hållbar utveckling: klimat, hållbara transporter, naturresurshushållning och förnybar energi.

Konferensen och dess inledande förkonferens är även av intresse för offentliga verksamheter och näringsliv med verksamhet och intressen inom områden som gäller hållbar utveckling.

Världskonferensen hålls var fjärde år och organiseras gemensamt av Association of Environmental and Resource Economists (AERE), East Asian Association of Environmental and Resource Economists (EAAERE) och European Association of Environmental and Resource Economists (EAERE).

Målet är att skapa en konferens av högsta möjliga kvalitet både vad gäller vetenskapligt innehåll och social samvaro. Miljömässig hållbarhet genomsyrar allt från planering till genomförande. Den lokala arrangörskommittén leds av professor Thomas Sterner.

För mer information om WCERE 2018 besök gärna konferensens webbplats: www.wcere2018.org

Har du frågor? Kontakta projektledare Anne Belfrage: anne.belfrage@economics.gu.se eller 031-786 5648.

Föreläsare: Till konferensen kommer fyra framstående plenumtalare: Nava Ashraf, London School of Economics Meredith Fowlie, University of California Lata Gangadharan, Monash University David Hendry, Oxford University

Datum & tid: 2018-06-25 kl 08:00 till 2018-06-29 kl 17:00

Kategorier: Miljö, Hållbar utveckling, Ekonomi/juridik

Plats: Handelshögskolan, Vasagatan 1

Evenemangslänk: Läs mer om World Congress of Environmental and Resource Economists

Kontaktperson: Anne Belfrage

Sidansvarig: Albin Dahlin|Sidan uppdaterades: 2018-07-04
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?