PLANETEN - lunchseminarieserie

Seminarium

PLANETEN är en seminarieserie som presenteras av Nätverket för integrering av hållbar utveckling i utbildning tillsammans med Miljörådet, Sahlgrenska Academy Students for Sustainability (SASS), Läkare för miljön och Naturskyddsföreningen.

Vi bjuder på vegansk lunch
från Resursrestaurangen till de 50 första åhörarna.

Problemet med plast, och vad vi tror oss veta om mikroplast.

Mikroplaster pratas mycket om i media, bland beslutsfattare och hos allmänheten. Men vad vet vi egentligen om detta problem? Ekotoxikologen Bethanie Carney Almroth kommer att berätta om vad plast är, vad mikroplast är, och varför plast är ett problem i miljön. Hon kommer även att förklara var kunskapsluckorna finns och vad det är som vi borde fokusera på.

Föreläsare: Bethanie Carney Almroth

Datum: 2018-02-13