Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Skrivarstugor

Forskare som vill samlas för att skriva ihop tvärvetenskapliga (mellan fakulteter) ansökningar till t.ex. BONUS eller Formas kan söka finansiering från Centrum för hav och samhälle. Centrumet står för faktiska kostnader för boende och mat (också för deltagare utanför Göteborgs universitet) och ser gärna att skrivarstugan förläggs till någon av forskningsstationerna på Tjärnö och Kristineberg, där det finns utmärkta konferenslokaler och övernattningsmöjligheter.

Ansöker gör man genom att fylla i ansökningsformuläret och skicka till info@havochsamhalle.gu.se.

Hav och samhälle ersätter kostnader på max 30 000 SEK och skrivarstugan redovisas med en kort arbetsrapport (max en halv sida).

Förutsättning för att få ersättning är att forskare vid minst två fakulteter på Göteborgs universitet ingår i ansökan och att ansökan ligger inom Hav och samhälles arbetsområde.

Övrigt

Forskare på Göteborgs universitet som deltar i ansökningsskrivande koordinerat av annat universitet/samarbetspartner kan erhålla stöd för resa till arbetsmöten om det i ansökan finns GU forskare från två olika fakulteter representerade och ansökan faller under Hav och samhälles arbetsområden. För att ansöka gör du som ovan och uppger de preliminära resekostnaderna för att delta i arbetsmötet.

 

Ansökningar under 2017

För skrivarstugor har vi fyra ansökningsomgångar med deadlines 31 mars, 30 juni, 31 oktober och 31 december.

Sidansvarig: Malin Karlsson|Sidan uppdaterades: 2017-03-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?