Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Forskarstöd

Centrum för hav och samhälle har i uppdrag att initiera, stimulera och utveckla gränsöverskridande utbildning och forskning. Detta sker på flera olika sätt, exempelvis genom att vara en kommunikationsplattform. För att få igång och understödja tvärvetenskapliga initiativ erbjuder centrumet följande:

  • Forskarluncher
  • Skrivarstugor
  • Stöd till

        1. seminarier och konferenser
        2. samordning av forskningsansökningar
        3. internationell samverkan

Ansökningarna om att ordna skrivarstugor, seminarier, konferenser och få medel till att samordna forskningsansökningar och internationell samverkan hanteras i första hand av föreståndaren och ordföranden i styrgruppen. I den mån de anser sig jäviga överlåts beslutet till centrumets styrgrupp. Annonsering om möjlighet att söka stöd görs på Hav och samhälles hemsida. Anslag redovisas genom en kort rapport (max 1 sida) om hur anslaget använts samt vad det medverkat till.

Ansökan skickas till info@havochsamhalle.gu.se.

 

Ansökningar under 2018

För skrivarstugor, stöd till seminarier, samordning av forskningsansökningar och internationell samverkan har vi fyra ansökningsomgångar med deadlines 31 mars, 30 juni, 31 oktober och 31 december.

Sidansvarig: Albin Dahlin|Sidan uppdaterades: 2018-03-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?