Workshop in Approximate Bayesian Computation (ABC)

Tid: 2017-09-11
Plats: Lovéncentret Tjärnö, 452 96 Strömstad

Evenemangstyp: Workshop

CeMEB will host a workshop in ABC modeling from September 11-15 at Tjärnö

Studentdagen - Act Sustainable!

Tid: 2017-10-03 kl 12:00

Evenemangstyp: Temadag

Studenter vid Göteborgs universitet och Chalmers hälsas välkomna till Act Sustainable! - en årlig inspirationsdag inom hållbarhet.

Shipping and the environment - From Regional to Global Perspectives

Tid: 2017-10-24
Plats: Gothenburg

Evenemangstyp: Konferens

International conference on scientific findings on impacts of shipping on environment and their application in policy, marine spatial planning and the maritime transport sector. The conference is jointly organised by the Bonus project SHEBA and by the International Surface Ocean - Lower Atmosphere Study (SOLAS).

Bioinformatic Pipelines for population genomic and metagenetic data analysis

Tid: 2017-11-06 kl 09:00
Plats: Tjärnölaboratoriet, 452 96 Strömstad

Evenemangstyp: Utbildning

Course at Tjärnö: Bioinformatic Pipelines for population genomic and metagenetic data analysis, Tjärnö 6-10 November 2017

Fritidsbåtar och hållbar kustförvaltning - påverkan, åtgärder och havsplanering

Tid: 2017-11-14 kl 11:30
Plats: Lindholmen Conference Center, Göteborg

Evenemangstyp: Konferens

Konferensen Hav och samhälle har i år fokus på utmaningar och lösningar för en hållbar förvaltning av kusten. Dessutom kommer nya resultat om fritidsbåtars påverkan på grunda kustekosystem i Sverige att presenteras och diskuteras.

Sida 2 av 3

Sidansvarig: Malin Karlsson|Sidan uppdaterades: 2016-06-17