Öppen föreläsning med professor Ursula Heise

Tid: 2017-10-26 kl 13:00
Plats: Universitetsbyggnaden Vasaparken, Universitetsplatsen 1 - Torgny Segerstedtssalen, Vasaparken

Evenemangstyp: Föreläsning

Öppen föreläsning: Professor Ursula Heise från UCLA, USA föreläser om "Where the Wild Things Used to Be: Narrative, Biodiversity, and Multispecies Justice". Efter föreläsningen är alla välkomna på mingel.

Föreläsare: Ursula K. Heise

Stable isotopes as a tool for monitoring nutrient pollution in marine habitats

Tid: 2017-10-26 kl 14:00
Plats: Botanhuset, Carl skottbergs gata 22 B - Hall 8

Evenemangstyp: Seminarium

Föreläsare: Dr. Blandina Lugendo from the University of Dar es Salaam, Tanzania

Marin företagsmässa

Tid: 2017-10-27 kl 09:00
Plats: Tjärnö marina forskningsstation, 452 96 Strömstad

Evenemangstyp: Aktivitet

Tjärnö marina forskningsstation bjuder in ert företag till en inspirerande heldag. Vill du attrahera nya besökare, hitta nya koncept eller skapa produkter med utgångspunkt i marin forskning? Då ska du inte missa den marina företagsmässan på Tjärnö.

Daniela de Abreu: "Evaluation of nursery areas for penaeid shrimp in shallow water systems in southern Mozambique"

Tid: 2017-10-27 kl 10:00
Plats: Botanhuset, Carl skottbergs gata 22 B - Hörsalen

Evenemangstyp: Disputation