Stöd till seminarier/konferenser

Forskare på Göteborgs universitet som vill ordna tvärvetenskapliga seminarier eller konferenser på ett tema som faller in under Centrum för hav och samhälles arbetsområden kan vända sig till centrumet med en ansökan om praktiskt och finansiellt stöd med arrangemanget. Hav och samhälle ser gärna att seminarier och konferenser förläggs till någon av forskningsstationerna på Tjärnö och Kristineberg, där det finns utmärkta konferenslokaler.

Ansöker gör man genom att fylla i ansökningsformuläret och skicka till info@havochsamhalle.gu.se.

För information om omfattningen på finansiellt och/eller praktiskt stöd kontakta Hav och samhälle på info@havochsamhalle.gu.se. Seminariet/konferensen redovisas med en kort arbetsrapport (max en halv sida).

Förutsättning för att få ersättning är att forskare vid minst två fakulteter på Göteborgs universitet ingår i arrangemanget och att seminariet/konferensen ligger inom Hav och samhälles arbetsområden.

Ansökningar under 2017

För stöd till seminarier/konferenser har vi fyra ansökningsomgångar med deadlines 31 mars, 30 juni, 31 oktober och 31 december.

Sidansvarig: Malin Karlsson|Sidan uppdaterades: 2017-03-17